prefaceFirst

Blocul acesta este pentru ca sa nu fie loc liber in preface first si ca sa poate fi pozitionat meniul navigation

Evenimente

Adresa instituţiei

MD-2004 Chişinău

Str. Mitropolit Dosoftei 99 
Tel. (+373 22) 20-16-01
Fax. (+373 22) 23-52-93
E-mail: dgetsmun@gmail.com 

You are here

Error message

Notice: Undefined offset: 1 in counter_get_browser() (line 70 of /var/www/vhosts/hotelolsi.md/chisinauedu.md/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

Doar prin dăruire se face lumea mai bună, doar prin împărtășirea emoțiilor pozitive, se multiplică fericirea…

04/13/2017

Am rămas satisfăcuți deplin de faptul, că și anul acesta s-a găsit posibilitatea să bucurăm lumea necăjită de greutăți materiale, fiind alături de ei cu un cuvânt bun de încurajare, în ajun de Sfintele sărbători de Paști cu un concert de sărbătoare, dar și cu daruri diferite: de la cozonaci, fructe, ciocolate, biscuiți, produse alimentare, produse de igienă personală, hăinuțe și jucării, până la 6 plicuri cu câte 500 de lei pentru masa de sărbătoare a 6 familii, selectate de către DGETS. Darurile noastre au ajuns și la copiii din Școala auxiliară nr.7, Centrul educațional pentru copii bolnavi de cancer, din cadrul Spitalului Oncologic, cât și la bătrâneii din Azilul republican de invalizi și pensionari.

Aducem sincere mulțumiri și înaltă recunoștință pentru efortul depus de către colectivele de elevi, profesori, părinți, care s-au implicat activ în acțiunile de caritate, ce fac parte din Proiectul umanitar „Umăr la umăr”, organizat și desfășurat pe parcursul a 10 ani de către Centrul adolescenților, DGETS, dorindu-vă ca binele oferit, în preajma sărbătorilor pascale, celor mai triști ca noi, să vi se întoarcă înzecit! Apelul nostru al Centrului adolescenților, echipă ce lucrează, inclusiv și cu voluntarii din municipiu, nu a fost în zadar. Un grup de tineri generoși și ambițioși s-au încadrat în acțiunea de caritate, fiind ei organizatorii, la rândul lor, în instituțiile din care fac parte. Fiind vreo 30 la număr, au lucrat cu mult entuziasm și responsabilitate pentru colectarea darurilor pascale, încât ceea ce au adunat a fost suficient pentru programul preconizat anterior, în cadrul Campaniei de promovare a voluntariatului. Cei care s-au evidențiat prin implicare activă sunt demni de aprecierea tuturor, fiind un exemplu de înaltă conștiință civică și cumsecădenie: IPLT ”Budești”, IPLT ”Petru Rareș”, LT ”Ion Creangă”, LT ”Vasile Vasilache”, IPLT ”Alexandru Ioan Cuza”, IPLT ”Nicolae Bălcescu”, LT ”Principesa Natalia Dadiani”, Liceul municipal sportiv nr.2.

Le mulțumim colectivelor de dansatori ”Misterio”, din orașul  Ialoveni (partenerii Centrului) coordonator artistic Olga Plămădeală, colectivului de dans ”Divertis Dance-Schow”, coordonator artistic Gogu Victoria, colectivului de dansatori și cântăreți de la LT ”Ion Creangă” care au încântat publicul de la Azilul de invalizi și pensionari printr-un spectacol variat și colorat.

Ne-am convins, că doar prin mobilizarea oamenilor de bună credință, cu suflet mare, putem face lucruri bune! Sărbători fericite tuturor, fie ca lumina sfântă, ce va coborî din Ceruri în noaptea de Paști, să vă lumineze casele și sufletele, dăruindu-vă sănătate și spor în toate.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer